Zaal huren

We hebben op verschillende dagdelen in de week nog wel eens ruimte voor verhuur. Voor zowel vereniging als eenmalige huurders kunt u bij ons terecht. Ook voor kinderfeestjes zijn er in het buurthuis nog wel wat mogelijkheden.

Wees er snel bij!

We merken wel dat mensen ons gevonden hebben, want de mogelijkheden worden minder. Het is verstandig tijdig, dus enkele maanden van te voren, bij ons te informeren. Dit om teleurstelling te voorkomen.

kinderfeestjes-klInteresse?
Neem contact op via espelervaartbuurthuis@gmail.com .

U kunt ook eens tijdens onze open inloop (alle werkdagen) vanaf 9.30 uur binnenlopen voor wat meer informatie. Vraag naar Alex.

Wat kost het huren van een zaal?

Een zaal kost per dagdeel € 35,=.

Koffie, thee en andere drinken moeten via het buurthuis worden afgenomen. Het is niet toegestaan eigen drinken mee te brengen.  Verder is het ook niet  mogelijk het drinken bij ons af te kopen. Dit geldt ook voor andere thee of koffiesoorten. 

Tot hoe laat mag een feestje duren?

Daar wij in een woonwijk gevestigd zijn moeten feestjes uiterlijk 23.30 uur stoppen en mag er tot uiterlijk 22.30 (door de week) en 23.00 uur (in het weekend) muziek gedraaid worden. Ook naar onze naaste buren willen wij een goed buur zijn. Over deze eindtijden valt tot onze spijt verder niet te onderhandelen.  

Eten en verdere hapjes mag u wel zelf verzorgen. Uiteraard is het ook mogelijk dit door het buurthuis te laten verzorgen. Uiteraard worden daarvoor kosten in rekening gebracht.

Wilt u een zaal huren voor regelmatig gebruik, als club of vereniging, dan geldt er een gereduceerd tarief.