Onze wijkkrant

Drie keer per jaar wordt onder leiding van Silvia van der Meer, op verzoek van het Wijkplatform, een zeer in het oog springend blad geproduceerd. Begin januari, mei en september worden er 2200 exemplaren rondgebracht in onze wijk. Mocht u net buiten de grenzen wonen van onze mooie wijk, dan kunt u nog altijd via de onderstaande link ons krantje digitaal lezen.

Hier lezen

 

Adverteren?

Om de kosten van onze krant te kunnen dragen zoeken wij actief naar nieuwe adverteerders. Op deze site kunt u ook de kosten voor zo’n advertentie raadplegen. Uw dient als een JPEG bestand te worden aangeleverd. Wij kunnen niets beginnen met een PDF bestand.

Vacatures

Wij kunnen nog steeds mensen gebruiken die mee willen helpen onze krant rond te brengen. Drie keer per jaar hooguit twee uurtjes zou ons zeer helpen. Verder zoeken wij enthousiaste buurtbewoners die zouden willen meeschrijven aan onze wijkkrant. Mocht u interesse hebben, meld je dan aan in buurthuis Espelervaart. Iedere ochtend (maandag – vrijdag) zijn wij open. U kunt ook via onderstaande formulier reageren.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht