Onze wijkkrant

(februari 2021) In goed overleg tussen het wijkplatform en de redactie van de wijkkrant is er besloten om de volgende wijkkrant een maand later uit te laten komen, namelijk begin mei. Op deze manier hopen ze dat er dan meer duidelijkheid is over welke activiteiten in het buurthuis weer gaan starten of inmiddels al van start zijn gegaan.

 

Drie keer per jaar wordt er onder leiding van Silvia, op verzoek van het Wijkplatform, een zeer in het oog springend blad geproduceerd. Begin januari, april en september willen wij ruim 2600 exemplaren rond brengen in de wijk Espelervaart. Mocht u net buiten de grenzen wonen van onze mooie wijk, dan kunt u nog altijd via de onderstaande link ons krantje digitaal lezen.

Hier lezen

Adverteren

Om de kosten van onze krant te dragen zoeken wij actief naar nieuwe adverteerders, Op deze site kunt u ook de kosten voor zo’n advertentie raadplegen. U advertentie mag maximaal de afmeting hebben waarvoor u hebt gekozen én alle advertenties dienen als een JPEG bestand te worden aangeleverd. Wij kunnen niets beginnen met een PDF bestand.

Vacatures

Wij kunnen nog steeds mensen gebruiken die mee willen helpen onze krant rond te brengen. Drie keer per jaar hooguit twee uurtjes zou ons zeer helpen. Verder zoeken wij enthousiaste buurtbewoners die zouden willen meeschrijven aan onze wijkkrant. Mocht u interesse hebben, meld je dan aan in buurthuis Espelervaart. Iedere ochtend (maandag – vrijdag) zijn wij open. U kunt ook via onderstaande formulier reageren.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht