Koks gezocht!

Iedere maand is het mogelijk gemiddeld zeven keer een maaltijd bij ons te gebruiken. Iedere woensdagmiddag om de twee weken, kun je voor slechts € 4,= terecht voor een warme lunch.

Iedere vrijdagochtend is er van 9 uur tot 10 uur een gezellig uitgebreid ontbijt voor slechts € 1,50.

Iedere 3e vrijdagavond van de maand kun je voor € 5,= terecht bij Yolanda’s eetcafé voor een heerlijk uitgebreide warme maaltijd.

Verder bestaat bij ons de mogelijkheid voor huurders om door ons team een maaltijd te laten verzorgen. Dit is een nieuw initiatief waar steeds vaker gebruik van wordt gemaakt.

Momenteel beschikken wij over vier vrijwilligers die deze maaltijden kunnen verzorgen. Daarnaast nog een aantal vrijwilligers die het kookteam ondersteunen bij de voorbereidingen.

We zouden graag het aantal maaltijden willen uitbreiden, maar daar dit zou alleen kunnen wanneer wij aan ons kookteam een aantal koks toevoegen. Bent u diegene waarnaar wij op zoek zijn en kunt u goed in een team samenwerken, dan zouden wij graag met u in gesprek komen. Stuur ons een mailtje naar espelervaartbuurthuis@gmail.com

Vertel ons waarom jij goed in ons team zou passen. Mocht je vragen hebben, loop gerust eens het buurthuis binnen en vraag naar Alex.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0