Repair Café

Repair Caf logo

Het Repair Café is altijd de derde donderdag van de maand.

Wat doe je met een cd-speler die niet meer open wil? Een broodrooster dat het niet meer doet? In het repair café krijgen bruikbare spullen een tweede ronde. En dat alles voor een vrijwillige bijdrage. Verder kunt u ook bij ons terecht voor deskundig advies over computers. Er zijn deskundige mensen aanwezig waar u terecht kunt met al uw computervragen hetzij softwarematig of hardware. Ook met vragen over fietsen bent u aan het goede adres. Er wordt deskundig advies gegeven en het is een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en inspiratie op te doen.

Toegang voor alle activiteiten is gratis!

Verder zijn er deskundige mensen aanwezig waar u terecht kunt met al uw computervragen hetzij softwarematig of hardware. Er wordt deskundig advies gegeven en het is een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en inspiratie op te doen.

Maatregelen in verband met Corona

Ook daarmee zullen wij voorlopig moeten leven. Dit houdt in dat wij de stroom klanten enigszins binnen de perken moeten houden. Wij werken met drie vrijwilligers die op een veilige  afstand kunnen werken. Dit betekent ook dat wij niet meer dan 3 klanten per ronde binnen laten. Je zult van te voren je moeten aanmelden. Dit kan via 0527 – 795113.  U kunt u aanmelden voor:

  • 19.00 –  19.30
  • 19.30 – 20.00
  • 20.00 – 20.30
  • 20.30 – 21.00
  • 21.00 – 21.30

Wees er snel bij want er is slechts plek voor 3 personen per ronde. Te laat komen is er dus ook niet bij. Wees op tijd! Het is niet mogelijk apparaten achter te laten voor reparatie en dan naar huis te gaan.

.